Suriname

 

In Suriname worden er goedkopere prijzen (in SRD) gehanteerd. Deze zijn terug te vinden in de Surinaamse prijs- en behandelingslijsten in Paramaribo. Vraag altijd naar een offerte en beslis samen of u ervoor gaat of niet. India is nog nooit zo dichtbij geweest van Suriname. Dankzij uw Ayurvedische- en Surinaamse dokter, Dravin Raghubar, is dat nu wel het geval. Woont u in Suriname? Neemt u dan contact op met tante Alice. Inwoners van Suriname betalen altijd goedkoper én in SRD. Zij hebben altijd toegang tot een vaste-, lokale contactpersoon en kunnen altijd voor alle vragen terecht bij Ayurveda dokter Dravin Raghubar of zijn assistenten in Suriname. Elk jaar reist de Ayurvedische arts naar zijn geboorteland Suriname om mensen te genezen. Maak alvast een vrijblijvende afspraak voor de GRATIS consulten.

+597 – 436253

Tante Alice

“Yu Sranan Pikin, Tron India Datra”

Voor al uw Ayurvedische (Indiase) tropische (oso-dresi) medicijnen, die zouden kunnen worden gebruikt tegen allerlei bekende ziekten en klachten (in Suriname) bent u terecht bij onze Ayurvedic Pharmacy in Paramaribo. Zie de lijst met allerlei soorten Ayurvedische medicijnen van Kamadhenu Ayurvedic Pharmacy (Paramaribo). De prijzen verschillen (m.a.w. zijn lager) en worden berekend in SRD (in de munt van Suriname).

“Yu India Datra, Gi Ala Sranan Man”

Voor Ayurvedische massages en wellness behandelingen kunt u alvast een afspraak inplannen. Zie hiervoor de lijst met allerlei soorten behandelingen die mogelijk zijn bij Kamadhenu Ayurveda (Paramaribo). De prijzen verschillen (m.a.w. zijn lager) en worden berekend in SRD (in de munt van Suriname).

Elk jaar reist Ayurveda dokter Dravin Raghubar naar Suriname om mensen te genezen. Tijdens deze reis is het mogelijk om bij hem uw praktijk- en theorielessen te volgen in Ayurveda en EHBO. Bent u geïnteresseerd in deze 5000 jaar oude Indiase geneeskundige kennis? Wilt u straks over een jaar beginnen met uw eigen Ayurveda praktijk of wilt u Ayurvedische behandelingen integreren in uw huidige praktijk? Dan zijn de Ayurvedische lessen van Kamadhenu Ayurveda wel wat voor u en uw (toekomstige) praktijk.

Schrijft u alvast vroeg, goedkoop, snel en gemakkelijk in voor de lessen. Neem hiervoor speciaal contact op via onze contactformulierDe prijzen verschillen (m.a.w. zijn lager) en worden berekend in SRD (in de munt van Suriname). Wilt u werken onder de vlag van Kamadhenu Ayurveda? Dan krijgt u nog eens 10% korting op uw inschrijf- en cursusgeld!

>>> Planning van de Ayurveda dokter om naar SU af te reizen: December 2018 t/m Januari 2019 <<<